Er postevand på karton den bedste løsning?
Nej, det sundeste og mest bæredygtige er at drikke vand direkte fra vandhanen. Vores mission er at være den bedste og mest bæredygtige mulighed når du har behov for vand on-the-go. 

Hvor kommer jeres vand fra?
Vores vand kommer fra Balslev Vandværk på Fyn. Vandværkets centrale placering midt i Danmark gør, at vi ikke behøver at transportere vandet over store afstande.

Hvilken karton bruger I?
Vi bruger FSC® certificeret karton, da vi mener, det er det bedste for miljøet. FSC er et internationalt samarbejde mellem miljøorganisationer, sociale- og rettighedsorganisationer og skovbrug. Missionen er at fremme miljømæssig, social og økonomisk ansvarlighed i forbindelse med skovdrift. Læs mere om FSC her: dk.fsc.org

Hvad er FSC karton lavet af?
FSC® certificeret karton er lavet af store dele genbrugsmateriale og træerne brugt til fremstillingen er fra skove med særlige hensyn til natur, miljø og mennesker. På den måde er vi med til at skåne verdens skove og bidrage til bæredygtigt skovbrug.

Indeholder jeres kartoner fluorescerende stoffer?
Nej, vores kartoner er 100% fri for fluorescerende stoffer.

Er jeres kartoner BPA fri?  
Ja, vores kartoner er 100% BPA fri. 

Kan man kun købe Postevand i Danmark?
Ja! Vi arbejder ud fra et nærhedsprincip, da det ikke er bæredygtigt at fragte vand over store afstande.

Er der forskel på kildevand og postevand?
Størstedelen af det danske vand, der bliver solgt under varebetegnelsen kilde- og mineralvand er grundvand. Præcis som postevand er det. 

Hvorfor har i valgt karton?
Vi tror på at emballage lavet af naturresourcer, som naturligt gendannes over kortere tid, er de mest bæredygtige. Vores karton er lavet af træ, som naturligt gendannes over kortere tid, hvorimod plastik er lavet af olie som tager adskillige generationer om at blive gendannet i naturen.

Laver I sponsorater? 
Vi er endnu en lille filantropisk virksomhed og kan kun sponsorere meget få projekter. Hvis du har en ide, du gerne vil pitche for os så send en mail på: info@postevand.com

Laver I private label? 
Vi laver ikke private label, men er altid interesserede i at samarbejde omkring meningsfyldte projekter.