Er postevand på karton den bedste løsning?
Nej, det sundeste og mest bæredygtige er at drikke vand direkte fra vandhanen. Vores mission er at være det bedste og mest bæredygtige alternativ, når du er på farten. 

Hvor kommer jeres vand fra?
Vores vand kommer fra Thise i Midtjylland. 

Hvilken karton bruger I?
Vi bruger FSC® certificeret karton, da vi mener, det er det bedste for miljøet. FSC® certificeret karton er lavet af store dele genbrugsmateriale og træerne brugt til fremstillingen er fra skove med særlige hensyn til natur, miljø og mennesker. På den måde er vi med til at skåne verdens skove og bidrage til bæredygtigt skovbrug. Læs mere om FSC her: dk.fsc.org

Hvorfor har I valgt karton?
Emballage lavet af naturresourcer, som naturligt gendannes over kortere tid, er de mest bæredygtige. Vores karton er lavet af træ, som naturligt gendannes over kortere tid, hvorimod plastik er lavet af olie og tager adskillige generationer om at blive gendannet i naturen.

Er jeres kartoner BPA fri?  
Ja, vores kartoner er 100% BPA fri.

Indeholder jeres kartoner fluorerede stoffer?
Nej, vores kartoner er 100% fri for fluorerede stoffer.

Kan man kun købe Postevand i Danmark?
Ja. Vi arbejder ud fra et nærhedsprincip, da der intet bæredygtigt er ved at fragte vand over store afstande.

Er der forskel på kildevand og postevand?
Størstedelen af det danske vand, der bliver solgt under varebetegnelsen kilde- og mineralvand er grundvand, præcis som postevand er det.

Laver I sponsorater? 
Vi er endnu en lille filantropisk virksomhed og kan kun sponsorere meget få projekter. Hvis du har en ide, du gerne vil præsentere for os, så send en mail på: info@postevand.com

Laver I private label? 
Vi laver ikke private label, men er altid interesserede i at samarbejde omkring meningsfyldte projekter.