Postevand er født ud af et ønske om en mere ærlig og bæredygtig tilgang til emballeret drikkevand. Postevand er dansk grundvand tappet på miljøvenlige FSC® kartoner og fragtet over så korte afstande som muligt.

Gennemsigtighed
Postevands visuelle koncept tager udgangspunkt i gennemsigtighed og designets mission er udelukkende at informere om produktets indhold; fraskåret overflødig markedsføring.

Bæredygtighed
Vi bruger FSC® certificeret karton hvor træerne brugt til fremstillingen er fra skove, som altid kan nå at reproducere. På den måde er vi med til at skåne verdens skove og fremme miljømæssig, social og økonomisk ansvarlighed i forbindelse med skovbrug.

Nærhedsprincip 
Vi arbejder efter et nærhedsprincip da der intet bæredygtigt er over at fragte vand over store afstande. Det betyder, at vi altid siger nej til eksport af Postevand.

Beskyt grundvandet
Vi går ind for økologisk og biodynamisk landbrug. Ved at vælge økologiske og biodynamiske produkter er du med til at spare dig selv og grundvandet for mødet med sprøjtegifte og kemikalier.

Mindre forbrug
Helt overordnet tror vi på, at den mest bæredygtige måde at leve på er at forbruge mindre. Derfor opfordrer vi altid til at drikke vand direkte fra vandhanen, når muligheden er der.